Нова агресия между непълнолетни се е случила в Пловдив, във връзка с пребитото момиче по-рано от седмицата. Група младежи са пребили предполагаемият поръчител на побоя над ученичката от СУ „Симеон Боливар", твърди trafficnews.bg.  

Граждани изпратиха видео, на което се вижда как група от 5-6 души тръгват към момчето. Те започват да му крещят „Защо биеш момичета“, а той отвръща, че никого не удрял.

След това единият от групата удря в тялото и поваля момчето на земята, а другите започват да го ритат. Той крещи, като казва и, че не я удрял. 

Нови смразяващи КАДРИ от бруталния побой над момиче в Пловдив

Клипът е заснет в район „Тракия“ до СУ „Св. Седмочисленици“, като се е случил в междублоково пространство посред бял ден.

БЛИЦ припомня, че от прокуратурата и полицията започнаха проверка за насилието над ученичката. Предполага се, че нападнатото момче е това, което говори на видеото от подлез в район „Тракия“.

На въпросния клип се вижда как момче или момиче я удря, като тя пада на земята. Девойката пита: „Какъв ти е проблемът”, а отсреща се чува – „Ей, сега ще видиш”.  Влачи момичето, нанася още няколко удара. След което следват шамари, а накрая с все сила забива главата й в земята.

Пребитото момче е „поръчал“ побоя над ученичката. Причината – тя му ударила шамар преди това. На видеото се чува как той казва:  „Ела сега ми набий шамар“.

Другият побой над момичето бе в двора на училището на „Симеон Боливар” в "Изгрев".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук