На 31 срещу 1 е извършено убийството. Първото убийство е извършено след 19:30 часа. Не може да ви кажем точен час и минути, защото дори експертизата не може да го каже. В района около къщата, където е живеело семейството, е било извършено първото убийство. Кети Кюхова е излязла, за да разходи кучето, добави служител от разследващите служби. Това разкри служител от разследващите органи относно шесторното убийство в Нови Искър на извънреден брифинг.
"Между 23:00 часа и 00:05 минути са извършени останалите 5 убийства. Тялото е преседяло няколко часа, преди да бъде изхвърлено във въпросната шахта. Роднините на Кети са я търсили във времето, в което я е нямало", добави разследващият.  

"След като убива 5 човека, Ангелов взима джипа и я превозва там, където по-късно е открита", казват разследващите.

"Има свидетели, които казват, че семейството е търсило Кети, защото е била излязла и, че до 23 часа семейството е било живо", каза прокурор Русинова.

Сензационен обрат! Сарафов обяви истинската причина Ангелов да изтреби цяла фамилия 

"Росен Ангелов обичайно е ходил с раница на гърба си, в която е носел дрехи. Той остава да нощува на различни места. Именно в тази раница са били дрехите, конкретно дънките, които ние иззехме, изследвахме и по тях установихме кръвта на жертвите и ДНК на убиеца. Тялото е пренесено с джипа до шахтата", каза тя.

В същото време прокурор Наталия Николова разби на пух и прах теориите на конспирацията, свързани със самоубийството на масовия убиец от Къщата на ужасите.

"Тефтерът е намерен на немалко разстояние от тялото. Не знаем как е попаднал там, най-вероятно е изхвърлен. Не знаем", добавиха разследващи.

"Имаме живи свидетели, които са били близки с Росен Ангелов, и те сами признават, че той е искал от Кети достъп до къщите на богатите й клиенти. Черпим своите доказателства от източници, каквито са свидетелите по делото. За разлика от любителите на конспиративните теории, ние можем да боравим само с факти", добави Сарафов.

"Използвахме СРС, за да установим местоположението на лицето", призна Сарафов.

"Хронологията на обажданията на телефона му е изтрита. Последна интернет комуникация има на 4-и. Тогава той е влязъл в сайтове за детска порнография", добавиха разследващи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!