Едно е ясно - извършените действия са изключително брутални и изключително жестоки. Това каза пред журналисти главният прокурор на Република България Сотир Цацаров по повод убийството на телевизионната водеща в Русе.

„Приели сме, че не изключваме нито една от версиите. Не изключваме нито версия, свързана със случайно посегателство, нито версия, свързана с планирано посегателство“, посочи той и допълни, че е мобилизиран целият експертен капацитет на МВР.

Извънредно! Младен Маринов огласи актуалните версии за убийството на Виктория: Нападател със силно изразен полов нагон или...! 

„Направен е анализ на всичко, което до момента е извършено от колегите от полицията в Русе и от Окръжната прокуратура“, обясни главният прокурор, цитиран от Фокус.

„На база на този анализ са планирани всички действия по разследването, които предстои да бъдат извършени във всички възможни насоки, осигуряващи доказването на всички възможни версии“, уточни Сотир Цацаров.

Калина Паскалева: Не съм криминалист, но версията, натрапвана от протестърите за убийството на Виктория, е твърде наивна и аматьорска, защото... 

„Нашата задача беше от една страна е анализ на всичко направено до момента. От друга с колегите от Русе да планираме какво предстои да се прави. От трета страна да окажем необходимата логистична помощ с оглед осигуряване на експертизи и данни като доказателства, които следва да бъдат изискани“, каза още главният прокурор.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!