Мъж тероризира цял квартал в Годеч. Чупи, влиза в чужди дворове, обира магазините, вади нож на полицай. 

От полицията в Костинброд информират, че мъжът е бил настаняван два пъти в специализирано заведение за лечение на алкохолизъм, а в последните дни е бил настаняван и в психодиспансер, но за съвсем кратко. 

През последните три седмици съм подложена на постоянни атаки от страна на съседа, който денонощно идва в имота ми, заплашва, чупи. Наела съм охранителна фирма, но трябва да се вземат някакви адекватни мерки, за да настъпи спокойствие. Аз избрах да живея в този район, тъй като беше един от най-спокойните в страната, а сега съм подложена на тормоз, коментира Мариела Делчева пред Нова тв. 

Аз винаги съм имала добро отношение към него, но в замяна той безчинства. Целия град тероризира, допълни тя.

Рано една сутрин той с едно чукче съвсем спокойно си разбива стъклото на магазина, влиза и си взима пари от касата, бутилка ракия и съвсем спокойно си излиза. Той иначе е спокоен човек, коментира  Лиляна Милодрагова.

Имах спестявания, но ще ги дам за камери, за да осигуря някаква сигурност и спокойствие за семейството си. Но този човек е опасен не само за околните, но и за себе си, за обществото, трябва да се вземат мерки от институциите за неговото укротяване, коментира Борислав Миланов.

Семейството му е добро. Всички работят. Има съпруга, много грижовна, но той към тях не е такъв. Той не само разби и обра магазина. Той влязъл в една от къщите, изпочупил всичко вътре, запалил огън в къщата. Полицията го задържа, но то е за момента, коментира той.

Притесняваме се, че той рано или късно ще е отново свободен, целия град се притеснява. Миналия понеделник той заплаши с нож полицай, разказа той.

Той често заплашва с убийство с думите "ще те заколя като яре", допълни той.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук