Авантюристът Жулиен Б. от Франция, който стана известен у нас с непристойното си поведение като размаха нож на плажа в Бургас след нощен запой, всъщност е обвинен в блудствени действия спрямо непълнолетно момиче, съобщава Флагман.бг.

32-годишният чужденец е бил разпознат от криминалисти и като изнасилвач на красива 17-годишна девойка, която на 12 юли причакал на бялата пътечка към входа на Cacao beach в Слънчев бряг, до хотел „Вселена“.

Високият около 2 метра чужденец набелязал жертвата си, която се прибирала от дискотека. Около 06:20 часа, съвсем по светло, той изскочил от храстите зад гърба на момичето, извил ръцете й отзад и започнал да я опипва. Извадил и члена си. По това време нямало кой да чуе виковете й за помощ. Жулиен я съборил върху дървената пътечка, започнал да я души и се подготвил за полово сношение.

Бруталната сцена е заснета от камерите за видеонаблюдение на музикално-увеселителния комплекс. На тях се вижда, че в продължение на минути момичето се е съпротивлявало с всички сили и накрая е успяло да се отскубне от ноктите на агресивния и вероятно пиян  мъж. След което е подали жалба в РУ-Несебър.

В продължение на 3 дни униформените от РУ-Несебър са издирвали извратеняка, но от него нямало и следа в района на курорта, докато се стига до бесния екшън на бургаския плаж на 16 юли т.г.

Припомняме, че тогава французинът Жулиен, който, по думите му в съда, пристигнал у нас да събира впечатления, за да напише книга, вдигна на крак полицията и спасителите, като ужаси десетки летовници. Пияният чужденец заспал на пясъка посред бял ден, но след като се събудил видял, че му го няма портфейла с парите и документите.


Сцената след това е от около 14 часа, когато морската ивица в била пълна с плажуващи, но той решил, че е бил обран от невръстно момченце на 7 години, което било  сложило открадната вещ в чантата на баща си, който пък си лежал спокойно на хавлията  с приятели.Жулиен бе укротен  от спасителите, но преди това сериозно уплаши хората, крещейки въоръжен с джобно ножче между шезлонгите закани на английски и френски, че ще коли крадливи българи.

Оказа се впоследствие, че след опита за изнасилването в Слънчев бряг той се е преместил в Бургас и е преспал две нощи на пейка в морската градина. 

За проявеното дребно хулиганство на плажа Жулиен получи максималното наказание, което позволява българското законодателство - 500 лева за нарушаване на обществения ред и спокойствие.

По време на делото в съдебната зала чужденецът бе попитан дали е посещавал община Несебър, тъй като вече е било ясно, че е заподозрян в блудствени действия спрямо непълната. След разпознаването му от жертвата и анализ на видеозаписите от района на Cacao beach, Жулиен е арестуван.

Районният съд в Несебър го праща в директно в ареста на затвора, а малко по-късно Окръжният съд в Бургас потвърждава взетата мярка за неотклонение спрямо французина и го оставя зад решетките.

Ако бъде признат за виновен, го грози солена присъда от 2 до 8 години.

От Прокуратурата в Бургас отказаха да коментират случая заради естеството на престъплението и съображение за пострадалото момиче, тъй като няма навършени 18 години.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!