След жестокото убийство на 48-годишния Горан, който бе бит до смърт с брадва, хората от ломския кв. Младеново ще протестират днес. Те планират да затворят пътя за Монтана с искане всички участници в смъртоносното меле да бъдат наказани, съобщи zovnews.com.

48-годишният Горан, който е с прекарани инсулти и поставени стендове бе бит до смърт с брадва. Лекарите не успяха да го спасят след тежките травми и изваден далак.

До вчера бяха задържани само двама от петнадесетте роми, които пребиха цяло семейство от квартал Младеново.

“Хората искат всички участници в побоя да бъдат наказани. Всеки от тях е тръгнал с идеята за саморазправа и всеки трябва да получи наказание за участието си в това абсурдна ситуация. Недопустимо е да търсиш справедливост с брадва в ръка”, казаха за “Зов нюз” жители на Младеново.

Както БЛИЦ писа също че, снощи  в болницата в Лом почина Горан Юлиянов, който бе жестоко пребит от разбеснели се роми от квартал Стадиона в Лом.

Освен жертвата са ранени още пет души, като единият от тях е в тежко състояние след удари с брадва по главата, а дядото на фамилията е със счупени ребра. 

Роднини на починалия Горан се събраха снощи пред болницата в Лом. Тялото на пребития мъж бе откарано за аутопсия в Монтана.

До дивия екшън се е стигнало заради стара вражда между две фамилии от квартал Стадиона в Лом и квартал Младеново в града.