Невиждан екшън е имало в сряда вечер в център на Враца, информира агенция bulnews.bg.

Две патрулки са преследвали лекият автомобил „Мерцедес“ на Ангел Петров, известен като Ангел Гелето. Служителите на реда забелязали 40-годишният мъж от Ямбол зад волана на колата, въпреки че скоро шофьорската му книжка е била отнета заради положителна проба за наркотици.

След преследване Ангел Гелето свил в уличка до училище „Христо Ботев“ и опитал да се скрие в оръжейния магазин, но бил толкова неадекватен, че не улучил вратата. Благодарение на това полицаите бързо го заловили.Мъжът се държал арогантно и категорично отказвал да изпълнява полицейските разпореждания. Заради агресивното му поведение и отказ да даде проба на дрегера за употребата на наркотици и алкохол, той бил задържан и откаран в ареста на районното управление. На управляваният от него в този момент „Мерцедес“ са свалени регистрационните табели. Колата е със спукани гуми и е ударена в задната дясна страна.
 

Ангел Гелето е известен крими герой във Враца. Преди време е бил управител на казино „Адмирал“ в ж.к „Дъбника“ в областния център, но бил изгонен заради злоупотреби.

Любимият му номер е да реже поставените му скоби на „Паркинги и гаражи“ не само във Враца, но и в други градове. Хвали се, че има толкова добър адвокат, че може да свали всяко обвинение срещу него.
 

В града се коментира, че в момента доходите му са от пласиране на наркотици и прекарване на мигранти, но това не е документирано. Шофираният от него по време на днешния екшън лек автомобил „Мерцедес“ е взет на изплащане.
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук