Емоциите и страстите през това лято многокатно ще надхвърлят обикновеното си ниво. Предстоят митинги и демонстрации (у нас главно предизборни и изборни), на които ще възникват и ексцесии. Някои хора, трудно поддаващи се на контрол, ще озвереят. Това прогнозира известният астролог, езотерик, кабалист и писател Николай Радев – Алдебаран.

Според него идва времето за търсачите на силни усещания. 

„След 30 юни някои популярни българи от чужбина ще се завърнат в България, вероятно за участие в предизборния процес. В изборите ще имат предимство популярните личности. Първото, което ще направят новия парламент и новото правителство е да прокарат някои нови закони за реформи на съдебната система, даващи много нови надежди. Това ще се получи през втората половина на август“, пише той в сайта си tayni.net, цитиран от "Флагман".


В целия свят, включително и у нас, предстои драматична промяна на поколенията и личностите в политиката, добавя астрологът. 

Той прогнозира екстремни метеорологични събития, сред които и градушки. „Добре ще е да се вземат и съответни мерки отнапред. Особено внимание ще е нужно между 26 и 30 юни и после от 12 юли до края на юли. А през август природата ще се успокои“, прогнозира авторът на книгите „Колелото на живота“, „Космически календар“, „Древният код 681“. 

Според него, много хора ще си сменят началниците или работата през това лято. Той предупреждава, че предстоят енергийни блокажи (Сатурн) на биоелектрическите импулси (Уран), което ще се отразява и на кръвообращението. 

„Освен това склонните към алергии и към автоимунни процеси също ще имат проблеми, особено тези, които живеят в постоянна лъчева среда на съвременни комуникации и други електронни системи. Спасението тук е: по-често по-близо до природата, до водата, до земята, до всичко естествено“, пише известният астролог в сайта си.