Турските гастарбайтери затапиха “Капитан Андреево”
Пунктът работи на пълен капацитет, но въпреки това се образуват опашки
Опашки от автомобили се образуват на границата ни с Турция, на ГКПП “Капитан Андреево”, заради прибиращите се гастарбайтери, предава БГНЕС.
“Заради интензивния трафик, са отворени всички автоматизирани места на „Изход”. Преминаването на един автомобил отнема 30-40 минути”, обясни началникът на пункта Емил Гочев.
Ад на „Капитан Андреево”
Трафикът през ГКПП “Капитан Андреево” е особено засилен през лятото, а от средата на юли и наближаващия месец август, прибиращите се от Западна Европа към Турция гастарбайтери стават все повече. Само в петък, 19 юли, през пункта са преминали 9 000 автомобила и близо 30 000 пътници, а днес се очаква те да бъдат още повече.
Пунктът работи на пълен капацитет, но въпреки това се образуват опашки.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Последвайте ни
3 Коментара: