Потребителите в социалните мрежи бяха силно учудени, когато разбраха къде работи дългокраката блондинка, завоювала сърцата на последователите си с откровени снимки.
Жителката на Киев Александра Макаревич само за броени седмици стана новата интернет звезда на украинската аудитория на Фейсбук. Десетки хиляди последователи със завист следяха яркия живот на красавицата, която щедро качваше снимки от разкошни яхти и най-добрите плажове на света, от раскошни ресторанти или кабините на хеликоптери. Особена любов на публиката предизвикаха снимки с друг характер - Александра поглези последователите си със снимки в стил БДСМ.  


 

Но скоро на страницата на красавицата се появи и допълнителна лична информация: Александра посочи, че е завършила Националната академия за вътрешни работи на Украйна, а местоработата ѝ е структура на министерството на отбраната на страната. 
 

Изданието "Обозревател" се свърза с пресслужбата на ведомството и с учудване откри, че те не възнамеряват да опровергават наличието в своите редици на палавото БДСМ зайче, както нарекоха Александра в социалните мрежи. 
 

"Не министерството на отбраната, а държавно предприятие на министерството на отбраната. Учила е  Киевския университет за вътрешни работи", цитира изданието думите на събеседника, който също отсякъл, че във ведомството "си нямат и понятие за нейното съществуване" и окончателно се оплете, заявявайки, че няма право да разкрива личните данни на служителите.  

Превод и редакция: БЛИЦ