Малката дъщеря на несебърския бос Димитър Желязков - Митьо Очите събра погледите на абитуриентския си бал с оригинална визия.

Синът на влиятелен политик открадна сърцето на щерката на Митьо Очите (СНИМКИ) 

Ивелина се появи на пл. „Жулиета Шишманова” в Несебър, позлатена от глава до пети - с рокля и ореол в косите като същинска древногръцка богиня. Тоалетът представляваше комбинация от мрежа с остро деколте в горната част, а в долната – пищни златисти цветя, допълнително разкрасяваха модела.

Въпреки шармантната си визия, красавицата се стремеше да не попада под обективите, като дори пристигна дискретно на събирането през един от страничните входове. Ивелина бе докарана от един от гардовете на баща си със спортно Порше кабрио. Самият Димитър Желязков не присъства на събирането на двете училища  - СУ „Любен Каравелов” и ПГТ „Иван Вазов”.

Звездните абитуриенти от набор`99 в Бургаско: щерката на Митьо Очите, синът на Йордан Динев и истинската Мис България (СНИМКИ) 

Събитието се проведе при изключително засилени мерки за сигурност. И петте входа на пл. „Жулиета Шишманова”, където бе сборният пункт на абитуриентите, бяха охранявани от общинска полицията. Около 30 служители на реда заеха местата си половин час преди пристигане на зрелостниците.

За разлика от Ивелина, останалите абитуриенти дойдоха пристигнаха с черни лимузини от немската марка Мерцедес.Източник: Флагман.бг