Прието е да се смята, че нулата е нищо. Какво тогава да очакват хората с една или повече нули в датата си на раждане, дали всичките им пътища в живота ще бъдат затворени? 

Това разкрива известната ясновидка и нумероложка Стела Щейн.

Тя твърди, че в нумерологията нулата е една от най-хубавите цифри - предвещава нови възможности, означава отваряне на пространства, нещо ново и само вие може да решите с какво да запълните тази щастлива нула. 

И;сйд се, че Вселената не вижда нулите. Това е, защото самата тя представлява нула. Какъвто въпрос или молба изпращате до Вселената, така се тя откликва и се запълва нулата ви. 

Ако в нумерологичната матрица на даден човек липсва нула, то ще се наложи той да положи много усилия, за да я хармонизира, за да размени местата на цифрите и да направи реконструкция на личността. 

Ако в датата ви на раждане има много нули - например 02.04.2001, то пред вас се открива цяло море от възможности. Каквото и да не ви достига, ще го получите много по-лесно от останалите. 

В този ред на мисли сегашната 2020 година е време на движение и възможности. Най-важното е да не си изпускате шанса, да вървите винаги напред, да се развивате, учите, да мислите, планирате и да действате. 

Превод БЛИЦ