Лъв е много силен кармичен знак. Човек, роден под него, има огромна вътрешна сила. Въпреки това, в предишното въплъщение, той най-вероятно не е успял да срещне хора, на които да може да се опре и затова предпочита да постигне всичко в този живот сам.

Ако в миналото Лъвът е изпитвал апатия и самосъжаление, поради липсата на надеждни и верни хора, сега ще трябва да намери подходящите спътници за себе си, с който да премине през живота по-лесно и по-интересно. Съдбата със сигурност ще му даде шанс да не страда повече от самотата, но само при условие, че Лъва няма да се отдаде на отрицателните черти на своя характер.

Много проекти и начинания на Лъва ще бъдат успешни, но по пътя към признанието и славата може да го чакат известни трудности, които ще трябва да бъдат преодолени, без да се огъне под техния натиск.

Мистерията е разгадана: Таро хороскоп разкри всичко, за което зодии трябва да се готвят през 2019 година (КАРТИ)

Кармичната задача на Лъва е да разбере, че силата на любовта е по-силна от любовта на властта и че способността да се обичаш е много по-важна от любовта и признанието на другите.

Ако сърцето му е отворено - той може да захрани другите хора със своята енергия и да влияе директно на Вселената. Към представителите на този знак хората са привлечени като магнит, сразени наполовина от вродената им привлекателност, чар и дълбока интуиция.

Най-важното нещо за Лъва е да не допуска вярата в себе си да се превърне в арогантност, защото тогава ще се превърне в егоист и ще живее само от собствените си желания и нужди, забравяйки за другите. Кармичната му задача е да се научи да приема адекватно критиките, защото само разумното мнение отвън може да му помогне да настрои правилно приоритетите си. Ако игнорира всички и всичко, тогава той няма да изкупи кармичните дългове, вместо това ще натрупва още повече. Неговата самоувереност може да премества планините, но не и когато чувства постоянно превъзходство над другите хора. Голямата кармична грешка на Лъва е да се чувства център на Вселената. Независимо от факта, че в природата лъвът наистина е цар на животните, той по никакъв начин не трябва да се превръща в упорит и егоцентричен човек, защото по този начин пропуска възможностите си и взима енергия от другите, вместо да отдава.

2019-а ще поднесе голяма изненада на тези 3 зодии

Силата на Лъва е в неговата любов към всичко около него: семейството му, децата, домашните любимци, природата. Когато изпитва искрени чувства, той изпраща лъч на доброта към този свят, който сгрява всички живи същества. Само настоящите му чувства му помагат да се движи по пътя на живота, да се чувства щастлив.

Тъй като животът на Лъва е управляван от сърцето, кармични ще бъдат любовните му отношения, които въздействат на сърдечните му привързаности. Това могат да бъдат не само членове на семейството, любими хора и близки приятели, но и врагове и съперници, тъй като понякога те също предизвикват буря от противоречиви чувства. Кармичната задача на Лъва е във взаимоотношенията винаги да действа по повелята на сърцето си.

Той трябва да обича и да пази онези, които са му близки, а не да се намесва в живота на недоброжелателите, да не губи енергията си с тях като създава интриги. Тогава животът на представителя на този знак ще бъде спокоен и хармоничен.