Млада жена би шамари на шофьор на булевард "Цар Освободител" в Русе. Грозният инцидент е станал снощи край Пантеона в града.


От кадрите, публикувани в социалната мрежа се вижда как жена крещи и бие шамари на шофьор заради пътен инцидент, пише "Дунав мост".

Случаят изглежда е доста деликатен, защото хората се страхуват да говорят за този инцидент. По неофициална информация, жената била снаха на знаков местен бизнесмен, който вече е покойник. 

Очевидци разказват в социалната мрежа, че историята тръгва с импровизирано състезание пред ресторант "Пристан". Момчето, което по-късно изяде няколко шамара,  засякло агресивната кака и тя ударила няколко ограничителни колчета на пътя. Както виждаме на по-късен етап от видеото, каката с джипа е догонила шофьора на кръстовището край Пантеона и там се стига до саморазправата на пътя.

Отново по непотвърдена информация от служители на полицията, момчето е подало жалба в Първо РУ - Русе. Но проблемът бил, че никой не искал да свидетелства, защото се страхували от семейството на агресивната жена.