Черна прокоба е надвиснала над семейството на падналото 7-годишно момиченце във Враца. Оказа се, че от години между стените на апартамента в блок 22 има проблеми, които тормозят неистово всички, живеещи в него. 

Съседи шушукат, че в момента в семейството има напрежение, което е породено от двамата родители. Според запознати, бащата на падналото момиче е хванал в изневяра жена си и от известно време в дома им има дразги и явни неразбирателства.

Комшиите на голямото семейство разказват, че двамата са в процес на раздяла, като според тях това може да е една от причините за инцидента от тази сутрин, пише BulNews.

Експерт заяви, че най-вероятно 7-годишното дете е скочило от прозореца на кухнята, тъй като при неволно падане то би ударило първо главата си. Друг довод за това е, че пред входа личат следи, където момиченцето е паднало, които са на метри от терасите, което би било възможно при скок. В случай на инцидент с падане, детето би трябвало да се озове непосредствено под самите тераси на входа.

Семейството има три деца – падналото 7-годишно момиченце, 18-годишен син и още една дъщеря на 22 години.

Освен днешната ужасяваща случка, справка сочи, че преди около 3 години – на 26 декември 2021 г., най-голямото дете – Ивелина, е причинила тежка катастрофа край Мраморен.

Вследствие на инцидента тогава загина неин приятел – 25-годишният Борис Сашов.

Заради трагичното произшествие, преди два месеца Ивелина Лалковска бе осъдена и получи условна присъда

Според документите по делото, тя е управлявала колата в онази нощ. Момичето седяло зад волана на лек автомобил „Ауди 80“, като се движела с превишена скорост от около 135.8 км/ч, при максимално разрешена такава извън населено място от 90 км/ч. Тя е допуснала пътно-транспортно произшествие, в резултат на което и по непредпазливост е причинила смъртта на 25-годишния Борис Сашов

Снимка от катастрофата на 26 декември 2021 г.

Заради злощастния случай 22-годишното момиче е осъдено на една година и четири месеца „лишаване от свобода“, чието изпълнение е отложено за срок от три години.

Според близки до семейството, младата жена все още преживява тежко трагедията. Това, в комбинация с проблемите на родителите, най-вероятно се отразило и на нейната малка сестричка. 

Какво точно е станало в кошмарната сутрин днес - предстои да разплетат разследващите.

По случая вече работи и Държавна агенция за закрила на детето.

Преди минути пък стана ясно, че 7-годишното момиченце ще бъде транспортирано в „Пирогов“.

Освен счупения на две места крак, се оказва, че тазът на момиченцето също е потрошен.

Към момента няма опасност за живота на детето, но при подобно падане е много възможно впоследствие да се появяват други усложнения. Това е била причината медиците във Враца да вземат решение момиченцето да бъде откарано в софийската болница.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!