Селяндур вбеси и отврати собствениците на магазин за алкохол и цигари във Враца с гнусна постъпка, съобщава агенция BulNews. Случката е в нон-стопа срещу Средно училище „Христо Ботев“, на ул. „Ген. Леонов“.

В редакцията бе изпратен видеозапис от камера, монтирана в обекта. На него се вижда как малко след 7.40 часа на Никулден 40-годишният Никола влиза в магазина, за да си купи кафе.

Докато чака то да стане готово, от скука или от простотия, съвсем необезпокояван мъжът плюва върху сладкиши, наредени на рафт пред кафе машината, после взима напитката и си тръгва сякаш е направил нещо напълно нормално.

Никола, който в същия ден празнувал имен ден, е син на собственичката на обект за закуски на Кооперативния пазар. Той често пазарувал от нон-стопа, който е в близост до баничарницата на майка му и затова не става ясно какво е провокирало подобни действия от негова страна.

 

Живеем във време, в което всеки ден ставаме свидетели на всякакви абсурдни ситуации и сякаш нищо вече не може да ни изненада. Това съвсем обаче не е така. Подобни ситуации оставят врачани в ступор и никне у тях въпросът къде е европейското държание у едни хора, живеещи в европейска държава?

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук