Майка от Бургас наелектризира мрежата, пускайки снимка на мъж с побелели коси, за когото твърди, че е педофил. И отправя недвусмислен съвет към останалите бургаски майки: Покажете това нищожество на децата си да се пазят от него, пише glasnews.bg.

Жената разказва, че въпросният господин от снимката предлага пари на деца, за да ги разходи с колата! Преди няколко дни това се е случило в квартал "Зорница" под спирката на болницата. Мъжът приближил 11-годишно дете и започнал да го кандърдисва, когато се намесила варненката и започнала да се разправя с него."Щях аз да му натроша главата, но той тръгна да бяга, пресече булеварда, прескачаше огради, колите му свиреха...", разказва гневната майка и апелира: "Много моля, ако някой има повече информация или адрес да ми го каже!".

Само можем да гадаем какво точно ще му се случи на въпросния господин с побелели коси, търсещ компанията на невръстни деца, ако го докопа някой още по-гневен татко.

От множеството коментари под поста почти се досещаме... Още повече че мъжът беше разпознат като "оня, дето лъскаше бастуна до детската градина до 5 д-то". 

Друга майка твърди, че още тогава е звъннала на полицията, но явно любителят на детска плът необезпокояван продължава дейностите си.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ