Търсят коя е Голата балерина от Варна, както популярно наричат неизвестна засега красавица, чиито еротични снимки изтекоха през уикенда, пише "Телеграф".

В социалните мрежи бяха разпространени фотоси на мадамата „по без дрехи", както би се произнесъл хер Флик от „Ало, ало!". След това фурорът бе продължен от сайта „Будна Варна", откъдето също не отбелязаха името на пластичната хубавица.

Хипотези
В социалните мрежи се появиха обаче няколко тези с какво се занимава мадамата от плажа. Определено има добра школовка в пластиката на движението. Излязоха предположения, че освен балерина, каквато е основната хипотеза, може да е гимнастичка. Другите предположения са, че става въпрос за акробатка. Има и варианти, че е циркова актриса.

Това обаче е много малко вероятно - не за друго, а защото на практика цирковото изкуство, с което преди десетилетия се гордеехме из целия свят, вече почти не съществува у нас.

Плаж
Не е ясно и кога са правени снимките на Голата балерина, но те сега придобиват обществена разпространеност. За да минат    в    социалните мрежи, на няколко места с кафяв и бял флумастер за заличени зърната на гъвкавата дама. 

Вижда се, че става въпрос за един от северните плажове, където често могат да бъде забелязан гол народ от всички полове, особено късно следобед и вечер. По времето на социализма плажовете в близост до Варна се славят с места, подходящи за нудисти.

И там идват туристи от целия социалистически лагер, а и от други кътчета по света, за да се събличат необезпокоявани. С края на социализма обаче славата на Варна сред нудистите бързо изчезва и се премества на юг, към места като Слънчев бряг и Приморско, но и там скоростно престават да се събличат заради тоталното застрояване на плажовете.

Все пак из Варненско все още има места, където може да се забележат нудисти, но това по-скоро е екзотика.