Клипче на чисто гол мъж, разхождащ се посред бял ден по тротоара в Димитровград, бе публикувано в социалната мрежа Фейсбук. Не е напълно ясно кога е заснето видеото, както и кой е авторът му. На него обаче ясно се вижда чисто гол мъж, който спокойно се разхожда по тротоара по булевард „Стефан Стамболов“ до Неделен пазар.

Освен абсурдната, комична или трагична ситуация с вървящия без дрехи мъж, на клипа се вижда и как покрай него преминава полицейски автомобил. Явно полицаите не са забелязали голия мъж или са имали по-спешна задача, и не са реагирали на ситуацията, пише dimitrovgrad.bgvesti.net."Вече си е платил сметките завалията?" и "Това става идеален клип за някоя компания за „бързи кредити“", са само част от коментарите под видеото. 

Oчевидци потвърдиха, че голата разходка на мъжа останал без дрехи е от днешния ден, забелязан е по тротоара на бул. "Д. Благоев" към 15:00 часа следобед.

Преминавайки по бул. "Д. Благоев", е бил с черно долнище на анцуг, но 100-200 метра по късно е решил да остане и без него за да продължи пешеходния си маршрут без никакви дрехи по себе си.

По непотвърдена информация, мъжът е около 30-годишен и е прибран от органите на реда.