Полицията арестува дядото на бебето, който е собственик на въздушната пушка, с която то бе простреляно в главата от свой 11-годишен роднина.

Извънредни и кошмарни новини за гръмнатото в главата дете във Враца

БЛИЦ припомня, че младо семейство с бебе на година и половина отива на гости във Враца. Дядото изнесъл законно притежавана пушка, за да покаже как се стреля по врабчета.

Не е ясно как пушката е попаднала в ръцете на 11-годишно дете и дали то е произвело изстрела или пушката е паднала и така е гръмнала, но бебето е ранено в главата.

Ще побеснеете: Смразяващ детайл от стрелбата по 18-месечното дете във Враца

Според д-р Теодора Генова от спешния център във Враца чрез телефон 112 е получен сигнал за ранено дете. Обаждането е било за паднало дете, което си ударило главата, изпратен е екип.

Получено е второ обаждане, при което е имало агресивно поведение от страна на близките на пострадалото дете. То е натоварено на такси и закарано в спешния център. Имало рана на челото вдясно.

Новина от последните минути за простреляното в главата дете

След преглед се установява, че състоянието на бебето е сериозно и лекарите се свързват с Министерството на здравеопазването. От ведомството съдействат да бъде изпратен хеликоптер "Кугър" от авиобаза Крумово, за да бъзе закарано детето в "Пирогов" в София.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук