Дългоочакваният обилен сняг заваля най-сетне на Пампорово и… ски зоната бе затворена в съботния ден. „Поради неблагоприятни метеорологични условия, ски зоната е затворена. Клиентите, закупили лифт карта за днес, ще могат да я презаверят за друг период", гласи публикуваното съобщение от дружеството, стопанисващо пистите. Снежната покривка в първия почивен ден бе 55 см.

Според публикации от страна на туристи в социалните мрежи, аварирал е стълб на един от лифтовете и това е основната причина за затварянето на зоната.

Това отбелязват колегите от 24smolian.com в дописка за зимния родопски курорт „Пампорово“.

БЛИЦ припомня, че междувременно пък се появиха палави снимки на полуголи мадами от „Пампорово“, но облечени/съблечени като за плаж.

„Студът и снегът не плашат почиващите в зимния курорт Пампорово. Въпреки че условия за зимни спортове в момента там няма, а съоръженията дори не работят, гостенки на курортния комплекс намериха начин да се позабавляват.

След СПА процедури те направиха полугола обиколка по улиците на Пампорово и събраха очите на скучаещите почитатели на ските и сноуборда“, пише „Под тепето“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук