Мъж слезе пред блока си, влезе в паркираната си кола и започна да се отдава на самодейни плътски удоволствия, лъскайки бастуна. Бдителни съседки обаче забелязали действията му и моментално подали сигнал на 112. На мястото дошли полицаи и го задържали за непристойни действия, нарушаващи обществения ред и спокойствие на публично място.

Мъжът е на средна възраст, семеен е. Има две големи дъщери, едната от които е пълнолетна и живее отделно, уточнява „Телеграф“.

Хулиган

Случаят е от следобедните часове на 25 май и се е развил в жилищния район „Тракия“ в Пловдив. Мъжът е хванат от възмутени съседки какво прави в колата си. На място е изпратен патрул на Пето РУ на ОДМВР-Пловдив. Била извършена предварителна проверка, в резултат на която с постановление на Районната прокуратура е отказано образуването на досъдебно производство за осъществен състав на престъпление от общ характер, а материалите по преписката са били изпратени на началника на Пето РУ на ОДМВР-Пловдив за преценка за осъществяване на процедура по установяване на дребно хулиганство.

Разкаяние

По инициатива на началника на полицията срещу мъжа е започнало разследване и е изправен на съд по обвинение в дребно хулиганство, характеризиращо се с непристойна проява. Така се стига и до произнасянето вчера на Пловдивския районен съд. Поради своята по-ниска степен на обществена опасност, чистото съдебно минало и разкаянието на мъжа съдът прие да му се наложи най-лекото по вид наказание - глоба в размер на 100 лева.

От данните по делото става ясно, че мъжът бил безработен, намирал работа почасово и основният доход в семейството осигурявали заплатата на жена му и по-малката му дъщеря, която работела. Вероятно не е имал сексуални отношения със съпругата си и прибегнал да си достави удоволствие, като се скрие в автомобила. За негов лош късмет бил забелязан.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук