На брутална гледка станаха свидетели туристите в Слънчев бряг. Пиян турист се съблече и тръгна да обикаля улиците в най-големия ни морски курорт чисто гол, само по пантофи и перука, пише Флагман.

Той е забелязан снощи около 23:00 ч. да броди  по централната алея на Слънчака, разказват очевидци на скандалната случка, която за мнозина се е превърнала в атракция. Очевидно мъжът изпил неопределено количество алкохол и скъсал синджира.


Докато за едните гледката беше атракция, други бяха втрещени

"Беше повече от гнусно! Този човек, очевидно много пиян или дрогиран, се разхождаше по алеята само по пантофи и викаше като ненормален, пееше и песни. Най-ужасното беше, че имаше такива, които му се радваха. Само българите останахме възмутени. От ден на ден Слънчев бряг става все по-противно място за хората, които някога са го харесвали като курорт и са идвали тук да почиват. Чуждите туристи с потресаващите си изцепки превърнаха комплекса в бардак. Съвсем удариха дъното! А лошия имидж на курорта не го създаваме ние, а самите те. Стада от пияни и полуголи деца-чужденци обикалят като бизони. Врещят, падат на земята, закачат се с хората, обикалят от кръчма на кръчма, за да изпият поредната чаша с евтин алкохол. Време е да се сложи край на това безобразие!", коментира свидетел.

Случаят с голия турист едва ли ще е последната изцепка на чужденците в Слънчев бряг за този сезон. Те идват в Слънчев бряг именно с тази цел - да се забавляват като за последно, сякаш в държавата няма правила и цари хаос.