Тотална мистерия витае около погребението на Кети Кюхова. Никой от местните жителите няма ни вест, ни кост за това къде е гробът й и дали въобще е погребана. Това научи БЛИЦ от местните жители.
Екипът ни разпита огромен брой жители на Курило, Нови Искър и Луково

Всички знаят, че Нанси е погребана в село Безден и че Неделчо Юнаков и синът му Георги са погребани в Малашевци. 

Къде обаче е гробът на Кети Кюхова, абсолютно никой няма представа.

Малък брой от местните само предполагат, че, ако въобще е погребана, то би трябвало да е в град Своге, тъй като починалата попринцип е от там. 
 

Припомняме, че 56-годишният Росен Ангелов бе обявен за издирване, след като стана ясно, че той е основният заподозрян за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата загинаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Мъртвото тяло на изверга бе открито в гората край Нови Искър. Според полицията Ангелов се е самоубил с куршум в главата в една изоставена вила, близо до първоначалната му бърлога. 
 Малко по-рано днес медията ни публикува репортаж, който показва странния интерес към Къщата на ужасите в Нови Искър, както и първа следа за бащата на Нанси.

БЛИЦ предлага на читателите си да видят как нищят шесторното убийство в най-оживеното място в Нови Искър - кръчмата.


Автор: Цвети ДАНОВА, БЛИЦ
Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ИНТЕРВЮ С КМЕТА НА ЛУКОВО