Свещеник от Дупница разкри, че е получавал есемеси от т.нар. "братя Галеви" през 11-те години, когато двамата са в неизвестност. В неделя отец Георги Паликарски трябваше да извърши опелото на починалия Ангел Христов.

Погребението беше отложено заради образуваните две досъдебни производства, които трябва да установят причините за смъртта на Христов и обстоятелствата при връщането му в България.

Последно: Стана ясно къде е умрял Ангел Христов, служителка твърди, че...

Отец Георги Паликарски се познавал добре с "братя Галеви" и преди да бъдат осъдени и да напуснат страната. И той не знае къде са се били установили за тези 11 години, докато ги издирваха, но през това време продължавал да получава от тях SMS-и.

"Въпросът е този, че ми пращаха поздрави, SMS-и за Великден, за Честито Рождество Христов, Христос Воскресе. Предполагам, че SMS-ите са от тях, но да са били изпращани от България - това са глупости", каза свещеникът, цитиран от БНР.

Отец Георги е категоричен, че Пламен Галев не е в България: "Не, не. От някъде ще изскочи някоя сензация и за него".

Днес трябва да бъде извършена аутопсията на починалия Ангел Христов, за да стане ясна причината за смъртта му. На дупнишкото гробище вече е изкопан гробът, където ще бъде положен. Това е в близост на гробищния храм и е на видно място.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук