42-годишната Цветелина Г., която полицията в Смолян съобщи сутринта, че е намерена вчера починала в пожар в гараж, сама се е заляла с туба с бензин и си е драснала клечката. Това шокирани разказват по улиците на родопския град познати на семейството.
От прокуратурата също не отричат, че една от версиите на разследването на смъртта на жената е самоубийство, съобщава "Марица". 
 

Трагедията се разиграла по обяд вчера на улица "24 май". Срещу блокове в района към махала Сивковска има няколко гаража. След като съпругът  на Цветелина отишъл на работа сутринта тя отишла в гаража. Към 12 часа бил подаден сигнал от очевидци, че има пожар в гаража. Два екипа на пожарната от Чепеларе и Пампорово се отзовали на сигнала,загасяват, но намират вътре тялото на починалата жена. Огнеборците спасили 4 гаражни клетки в близост до пламналия гараж. 

В Чепеларе са шокирани от жестоката драма на семейството. Починалата има син в пети клас. Родом е от Плевен, но се омъжила в Чепеларе. Работила във фабриката за ски. Жената имала в последно време депресия и лекувала психически проблеми. Но не за първи път правела опит за самоубийство - веднъж с хапчета, имало и други опити, твърдят от квартала.
 
В града жалят за трагедията в уважаваното семейство.