Мъж с инициали С.Н.С заля с бира бургазлийка пред магазин „Анет“, разположен в блок 44 на жк. „Славейков“. Скандалът избухнал около 13:30 часа на 02 октомври, пред очите на полицейски служите, които в този момент били в района и пред десетки очевидци, които използвали неделния ден, за да пазаруват, пише Флагман бг.

Освирепелият мъж започнал да крещи по жената: „Боклук, ще ти е*а майката“, като ясно причини за действията му не е имало. Източници на Флагман.бг, дори твърдят, че жертвата изобщо не го е провокирала и не е очаквало подобно поведение от него.

Не е ясно какво е породило конфликта между С.Н.С. и жената, но е цяло чудо, че не се е стигнало до по-агресивни действия от страна на мъжа. От разпитите на свидетели става ясно, че двамата са се карали пред входа на магазина. Чували се разговори на висок тон и в един момент ситуацията ескалирала.

Мъжът грабнал бутилката било и я плиснал в лицето на нищо неподозиращата жена. Започнал да сипе ругатни и обиди по неин адрес, като екшънът бил стопиран от полицейските служители. С.Н.С. е отведен във Второ РУ-Бургас, където разказал за инцидента съжалил и поискал извинение както от жената, така и от органите на реда за непристойното му поведение.

Проверка показва, че мъжът е бил глобен със 100 лева за дребно хулиганство, предвид смекчаващите обстоятелства, че се е разкаял, има чисто криминално минало, работи и че става дума за словесна агресия, което не е прераснала във физическа.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук