Скандален запис от детска градина, от който става ясно, че една от възпитателките тормози децата, бе излъчен от "Господари на ефира" и вече обикаля онлайн пространството. 

В една от детските градини в Русе системно се отнасят зле с децата и им причиняват физически и психически тормоз. Чутото е повече от отвратително, а възпитателките показват недопустимо поведение.


Детското заведение се казва "Червената шапчица". Децата се оплакват, че госпожата го удря с юмрук. Друго дете е споделило с родителите си, че възпитателката забива нокти в главата му. 

Родителите са предприели крути мерки. Сложили са на едно от децата записващо устройство, а разговорът е повече от потресаващ. 

"Само да ти потече кръв, няма да те погледна! Да ти изтече кръвта, пукни!", нарежда Милена Иванова, която е възпитателка в градината. "Махай се! Обличай долнище и лягай. Ти и мозък нямаш, ама няма да коментираме", продължава тя.

Родителите вече са говорили с директорката. По-късно тя казва, че е говорила с въпросната жена, която е признала, че ги е казала тези неща.

От контролните органи пък са помолили родителите да напишат жалби.