Покъртително, грозно, нехуманно – така може да се определи това, на което Емилия Емилова е станала свидетел. Жената сподели зловещ фотос във фейсбук групата на кучкарите на Монтана.

Кадърът й, който не е за хора със слаби сърца и нерви, показва как посред бял ден в двора на лечебница в града, са захвърлени десетки трупове ... сякаш на кучета.

„С много болка и гняв качвам тази снимка ,която е покъртителна... Намират се в лечебницата, мъртви. Купчина трупове на кучета...“, с тъга пише жената.

„Нямам идея защо и какво се е случило с тях,но имам своите подозрения, че това е начин на общината да се отърве от тях. Корема ми е на топка...“, допълва Емилия.

Думите й, както и зловещата снимка, започнаха масово да се споделят из фейсбук пространство. Мнозина от хората изразяваха своето възмущение и тъга.

Жената уточни, че вече е подала сигнал до отговорните институции, но се опасява, че случилото се може да се покрие.

Каква е причината за грозната гледка и какво е наложило да бъдат умъртвени толкова много, невинни животни – първоначално не се знаеше.

Малко след публикацията Емилия сподели нова снимка, за която казва, че труповете вече ги няма.

„Били са лисици. Това е информацията последно.

Това са лисици и чакали. Докарани са така, правят се изследвания за бяс и т. н. и затова са тук. Извинявам се, ако съм причинила неудобства“, уточни жената.

Хоарата обаче са единодушни - крайно време е насилията над невинни животни, които за съжаление в последно време зачестяват, да спрат и виновните да бъдат справедливо наказани!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук