Феновете на "Един за друг" все още се вълнуват от една от най-симпатичните двойки във втори сезон - Дани и Дени. Млади, красиви, борбени и работещи, но през лятото се появиха слухове, че двамата са сложили край на връзката си. Клюките по техен адрес така и не намериха потвърждение. Но ето, че Дани сам открехва вратата за истината.

Напук на хейтърите, оказа се, че двамата са в чудесни отношения, а информацията идва директно от Дани, който отговори на свой последовател в Инстаграм. Оказва се, че доста фенове са се интересували от  темата и Дани сподели, че на този етап не би искал да коментира повече отношенията си с красавицата, което е напълно нормално.
 

Наскоро родни таблоиди заподозряха, че Дени, която в момента е отново в Щатите, си е хванала ново гадже. Оказа се, че тя е била на планинска разходка със Стефан Попов - Чефо, но дали става въпрос за приятелска среща, или нещо повече... предстои да разберем.

На въпрос "Би ли участвал в "Игри на волята?", Дани отвръща, че би се включил в някакъв момент, а неговото приятелство със Симеон от втория сезон на приключенското шоу, вече не е тайна за никого. 
 

Ако се питате и каква жена би привлякла вниманието на Дани - то от думите му става ясно, че тя трябва да тренира и да се поддържа, но и да не тича постоянно при пластичния хирург за корекции. Да бъде истинска и естествена, с ценностна система и да е добър човек.

Колкото до секса за една нощ - той не е сериозен проблем за Дани, който отговаря, че е хубаво нещо, ако има привличане между хората.