Сериозен проблем измъчва ловеца на бежанци Динков Вълев след кошмарния инцидент в Девня в началото на септември. 

"Как се лекува тромб в крака. Бия фраксипирин, но се надува и ме боли. Дайте съвет", написа ямболията в Инстаграм, 

Под коментара му валят съвети и препоръки да се обърне към специалист.

"Динко, бий си фраксипарин за сега. Важно е кръвта ти да е разредена. Възможно е в лечебно заведение да ти се проведе фибринолиза, но е тежка процедура и трудно се понася."

"Това е много опасно братле лекувай го..."

"Даряваш кръв на 3 месеца, натокиназа всеки ден, натаспин също. Междувременно отиваш на лекар да види къде и какъв е тромба"

35-годишният ловец на бежанци пострада тежко, след като 150-килограмова стрела на кран се стовари върху него при опит да репатрира обърнала се на пътя цистерна.

Ако беше някой друг човек на мое място - да беше заминал, но аз силен човек и ще се справя, категоричен е ловецът на мигранти.

"Това, че ще ставам инвалид са пълни глупости. Здрав съм, прав съм! Ако беше някой друг човек на мое място - да беше заминал, но аз силен човек и ще се справя". По този начин Динко Вълев от Ямбол опроверга твърденията, че е на път да се инвалидизира.

Позовавайки се на свой източник от "Пирогов", преди време "Уикенд" разпространи информация, че Динко е зле и опасността да се инвалидизира е много сериозна. 

Самият той обаче отрече тази новина с пускането на лайф от болницата - гол до кръста със специална шина на таза, видя Флагман. Динко изглеждаше учудващо добре след това, което е претърпял, дори се похвали, че си е оформил брадата. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук