Актьорът, сценарист и режисьор Ники Илиев гостува в предаването "При Тото", което се излъчи в YouTube канала на едноименния певец на 16 януари. В него той сподели, че през последните години е бил в тежко финансово положение и бил притискан от много страни. Разказа както за пътя към провала си, така и за този към успеха и какво му е помогнало да се измъкне от финансовата криза, пише iwoman.bg.

Оказва се, че причината е филмът "Нокаут или всичко, което тя написа", чиято премиера бе през януари 2018 г. Илиев разказа, че е бил затънал в дългове до такава степен, че бил даден на съдия-изпълнител. Към трудния си период причислява и развода си с актрисата Саня Борисова, с която се запознаха на снимките на сериала "Забранена любов" и се ожениха през 2012 г.

Саня Борисова накара гърците да полудеят в този вид СНИМКИ 18+

"Бях в абсолютна дупка тогава. И в личен план, тогава се развеждах", сподели Ники.

Той искал да съчетае бокса и музиката, които много харесва, в един филм. Така се появила идеята за "Нокаут". "И не ме интересуваше дали после хората ще го гледат. Те и не го гледаха много. Казах си, че ще направя това, което мен ме кефи", категоричен е той. Финансовите затруднения започнали след като осъществил другата си мечта - да снима в Ню Йорк, САЩ.