Шестима участници се класираха на последната права на "Сървайвър", но само трима от тях ще атакуват големия финал на 16 май и приза от 150 000 лева. Футболистът Благо Джизъса, фолкпевицата Татяна, гемологът Светльо, студентката Ермина, дизайнерът Едис и финансистът Дани ще влязат в директни елиминационни битки, но половината от тях ще паднат в предстоящите изпитания под палещото слънце на Доминикана.

Останалите ще се изправят пред журито и то ще избере победителя, който ще грабне тлъстия чек и се окичи с титлата „Последният оцелял“.   

Само ден преди финала на „Сървайвър“ едни от най-силните играчи - футболистът Цецо и екскурзоводката Геновева, преживяха най-голямото си разочарование като отпаднаха от състезанието. Двамата бяха победени от Джизъса в битка, в която трябваше да редят дървени блокчета върху въртяща се платформа.

Футболистът се оказа най-бърз и координиран, и отстрани съперниците си. Победата му даде право най-накрая да напусне подтискащия Остров на отшелника, където оцеля няколко седмици в изолация и да се завърне с победоносна усмивка в племето.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук