"Мамо, пак съм по телевизора!" Така започна интервюто на Емо Чолаков в ефира на Нова тв, който се усмихна широко и помаха в екрана на зрителите. 

Поводът за гостуването е предстоящия нов телевизионен формат. "Там ще е много горещо, чак и на мен ще ми е нещо супер ново и странно. Ще е жега. Става дума за любов", коментира Чолаков.

"Става дума за любов, а не за пари. Радвам се, че се включвам в проект, където в основата е любовта, защото малко взехме да не вярваме в нея, а тя е всичко, като се замисли човек", посочи бившият водещ на прогнозата за времето.

Емо Чолаков се връща в тв ефир в неочаквана роля СНИМКА

Става въпрос за реалити, като на кастинга са отишли над 2000 двойки. От тях само 10 ще участват в ефира. 

Мисля, че това ще е едно от най-позитивните предавания по нашите ширини. Няма да има нищо жълто, никакви кризи. Макар че, кризите са нужни на любовта, за да я утвърдят. Ако ги няма кризите, няма да я има и любовта. Целта на предаването е да доказваме любовта на двойките, не да я опровергаваме, посочи Чолаков.

Ще видим всякакви хора - адвокат, стюардеса, надзирател в затвор, градинар. Единственото, което ги обединява, е истинската любов. Имаме двойки от 18 до 40 плюс годишни.  Имаме хора, които имат 20-годишни деца, както и такива с малки бебенца, разказа водещият.

Наградата в края на предаването е от 50 000 до 100 000 лева. Сумата варира, защото всеки ще получи колкото си изкара, обясни той.

Предаването ще се излъчва от 22 февруари всяка събота и неделя.