Младата поп певица EVA, която има многобройни фенове в социалните мрежи и трудно би успяла да прикрие, каквото и да е от личния си свят, хвърли потресаващо признание тези дни.

Оказва се, че атрактивната изпълнителка е била шута на гаджето си. И не само това - признава неща, от които би се засрамил всеки, а думите й режат като истински бръснач.

"Когато спиш с две жени едновременно, това е полиамория. Когато двете жени не знаят една за друга, това е изневяра", сподели EVA пред последователите си в отговор на въпрос какво се случва с приятеля й. И добави, че това е последния път, в който говори по темата.

Запитана дали е запазила приятелски отношения с вече бившата си изгора, певицата отвръща повече от категорично: "Не сме приятели и никога няма да бъда с подобен човек. Унижи мен. Унижи жена си. Продължава да унижава себе си. Не съм част от това нещо".

По думите на EVA животът, който живее, е здравословен и именно затова този тип хора нямат място в него. "Благодаря на Господ и на Вселената, че винаги ми показват пътя и Истината", завърши тя