Потребителите в социалната мрежа развихриха истинска война по повод снощната втора победа в Биг Брадър на Джино Бианкалана.

Масово сред публиката върлува мнението, че формата е нагласен и чикагският тираджия не е заслужавал победата. Както БЛИЦ вече съобщи, Джино отмъкна победата буквално под носа на Коцето, който беше любимият съквартирант, както на останалите випове, така и на феновете на шоуто.

Потребител, обозначил се като Ицо Пича посочва по адрес на Джино, че той: " е арестуван за кражби в САЩ! Изпял приятелите си и пуснат на свобода! Сега м....ът е ВИП в лайнарската държава" 

Дидка споделя тъжно: "Разочарована съм. М....ла плаща яко за победи-никой не се съмнява. Исках Динко да спечели".

Нели допълва:"Приключвам с гледането на Нова ТВ във времето, когато текат риалити предавания. Какъвто и да е Константин е ясно, че е по познат и харесват на територията да страната ни. Поне не подменяйте толкова демонстративно вота, пък и с такава огромна преднина 24 % в повече за Джино, е няма как да стане...."

Това са само част от хапливите коментари по адрес на новоизпечения победител и приключилото със скандал шоу.

Джино разбира се има и фенове и то немалко. В пространен пост Стефан Радев от София коментира: · 
"Много неуспешен сезон на Big Brother в България!
Не знам кои са Продицентите,! Но, трябва да си посипят главите с пепел и да фалират това предаване!
То бе кич, от началото до края! Какъв е неговият смисъл? Продуцентите н а финала избраха, все пак, по малката беда. 
Що за избор щеше да е Константин? Пример за разгулен ъндерграунд, съмнителна репутация на чалга певец, управител на заведения за среднощни сборища на богаташи с недоказан произход на парите си и надарени разкрепостени красавици - развъдници на чалга културата у нас!
Джино от двамата бе правилният избор! Той поне е професионален Плейбой! Не се афишира така, защото у нас тази категория хора все още не е набрала достатъчна масовост и не им е официализиран статута! 

Един въпрос ме мъчи! На кого искаха да покажат Продуцентите кои и какви са елита на "гетото" България? Нима има някой у нас, да не знае, че отдавна сме периферия(гето) на Европа. А, състава на елитите в Гетата по света са много отдавна известни. 
Напоследък с такива предавания у нас ги персонализират и ни ги посочват, да си ги знаем и почитаме!"

В подкрепа на Джино се изказва и Манчо: "Жалка работа! Простаците са си простаци, Джино може да е всякакъв, но се държа мъжки и спортсменски и публиката оцени това. Даже с това, че пожела победата на Коцето заради дъщеричката му. А Фънки беше длъжен, (като уж мъдър и умен човек) да не позволи тази простотия накрая да се случи. Излезе, че Луна и Нордел са прави в оценките си за останалите."

Джентълмен допълва: "По добре е че наградата спечели отворения към света интернационалист Джино, а не местният селски бек и мутренски псевдо патриот Динко....!!!"

Според експерти телевизионери "Биг Брадър Мост Уонтид" се оказа най-скандалният и пошъл сезон от всички до сега. Дори след многобройните скандали, бой, пиянски изцепки, рев и истерии, накрая всички випове бойкотираха победата на Джино като демонстративно слязоха от сцената. Част от публиката пък напусна студиото.

Междувременно Бианкалана заяви, че не е имал общ език с никой в къщата. Чувствал се е много самотен и без липса на съмишленици, защото хората били твърде различни и далечни от него.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ