Щерката на Дарина Павлова - Паола, вече се показа бременна на голямо светско събитие. Красивата наследничка на Мадам Мулти се появи с уникален тоалет, който очертаваше все по-добре оформеното й наедряло коремче, твърди HotArena.net.

Двете светски личности присъстваха на едно от най-големите модни събития в края на тази година в САЩ, а именно DC Fashion Week в столицата Вашингтон.

Красивите дами бяха заложили на стилни дълги рокли, като Павлова бе във сексапилно червено, а Паола се появи в жълто.

БЛИЦ припомня, че още през месец август стана ясно, че Павлова ще става баба от пост на Паола в социалната мрежа.

Тя пусна в Инстаграм няколко симпатични снимки, както сама ги нарече, от които се вижда, че е в напреднала бременност. Тя обяви, че за нея се грижи таткото, както и двамата й домашни любимци – котка и куче. С тях тя по-лесно преминава през всичките перипетии на бременността си.

Паола определено проявява кураж, като споделя проблемите на своята бременност. Дъщерята на Илия Павлов и Дарина признава, че страда от ендометриоза, аденомиоза и тежка форма на алергия. Пише, че четири месеца и половина няма възпаление и как за пръв път от 17 години живее почти без болка.

Паола се занимава активно с йога. Има сайт за пропагандиране на здравословен живот и връзка с природата. Не издава подробности, но става ясно, че доктори са били скептици дали някога ще забременее.

Паола е най-голямото дете на Илия и Дарина Павлови, следва брат й Илия Калоян. Илия Павлов има от предишна връзка с Антоанета Чилингирова по-голяма дъщеря Венцислава. Тя е изключително близка с Дарина и двете, макар и да нямат биологична връзка, се смятат за майка и дъщеря.

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук