В студиото на "На кафе" от доста време мирише на любов. Откакто половинката в живота на Гала - Стефан, води рамо до рамо с нея, атмосферата е много по-разчупена и шегаджийска, но не само...
Двамата ежедневно показват колко се обичат пред зрителите и често ставаме свидетели на сладки сцени между тях като хлапашко замеряне със сняг или шеговита сцена на ревност заради плеймейтки в студиото.

Този път двамата обаче надминаха себе си, като внесоха и малко пошлост. Блондинката разюздено яхна своя любим, заголвайки бедър. Красивата Гала се качи на Стефан, който небрежно бе седнал в легло. Тя го обкрачи, вдигайки нависоко полата си и показвайки стройни и стегнати бедра.

Коментарите под снимките са най-разнообразни. Някои се радват на влюбената двойка, други пък остро критикуват Гала и Стефан. Ето и част от потребителските мнения:

"Не ти отива на възрастта.. Ставаш за смях пред младите, тези неща се правят у дома на четири очи, а не публично достояние.. Дърта магарица"

"Гала, ставаш смешна в стремежа си да се правиш на млада....приеми реалността..."

"Сладури"

"Сладки сте"

 Случката пък се разпространява из страницата на "На кафе" в социалната мрежа, където са пуснати кадри от ситуацията между влюбените.