Любовта на Богданска и Петканов все пак се отприщи. Двамата бивши, които направиха панаир пред цяла България с раздялата си миналата година, ненадейно се озоваха в едно легло в къщата на ВИП Брадър.

Двамата се отдадоха на откровени разговори и близост като лудия репортер зададе така плашещия го въпрос "Имаш ли гадже в момента?".

Отговора на моделката обаче беше изненадващ: "Виж, Дани, аз не искам да ти вдигам самочувствието, но в италианеца се опитвах да намеря теб. Чудех се дали все пак няма да се почувствам така, както се чувствам с теб. Но това не ми се случи. Разделихме се. Аз всъщност не се чувствах добре. Семейството ми много се радваше, че вече съм с различен човек, че живея добре. Че не съм с този, който ме унижи и унищожи пред цяла България. Но пък сега седя тук и всъщност осъзнавам, че си идиот, но аз искам да бъда точно с този идиот".

Думите й трогнаха репортера, и той я целуна. Двамата прекараха нощта така. Дали след страстните им целувки сексът в Къщата ще остане мираж? Предстои да разберем.