В студиото на "Събуди се" двойката разказа повече за преживяванията си във "Вилата на любовта" и за своите незабравими пътешествия по света.

„Решихме да се впуснем в това предизвикателство, за да изживеем нещо различно. Да почувстваме състезателният дух. Беше много интересно и „Вилата на любовта“ се оказа приятно предизвикателство. Бих агитирал хората, които не  са имали смелостта да се запишат, да го направят за следващия сезон. Заслужава си. И е много хубаво“, споделя Петър.

„Накрая остават само хубавите моменти и емоции“, допълва Радина.

„Може би съм създала впечатление на безстрашна. Аз съм смела, но това не означава, че не се страхувам. Правя нещата, въпреки че ме е страх. Хората, които измислят игрите в „Един за друг“, имат страхотно въображение и сме им много благодарни, защото изживяхме неща, които не мислехме, че можем да изживеем. Игрите са най-интересното от цялото преживяване“.

„Много обичаме да пътуваме. Започнахме леко на шега. Отидохме до Венеция. Много ни хареса. Започнахме да отделяме средства за такива преживявания, да ги организираме и планираме. Това е единственото нещо, за което не съжаляваме, че ме направили“, разказва Радина.

„Пътуваме сами, така ни излиза и по-евтино. Аз имам малка строителна фирма и успявам да си взимам почивки, когато пожелая. Тя е по майчинство в момента, така че нямаме проблем с пътешествията“, допълва Петър.

„Пътуваме по приключенския начин. Купуваме най-евтините самолетни билети. Заминаваме с по една раница на гърба. Наемаме си скутер и обикаляме колкото е възможно повече места.“

Петър разказва, че му е лесно, защото неговата раница е запълнена от фотоапарат и дрон. Събират дрехите си в една раница. Имат и много интересни истории. Влизали са в клетка с 200 -килограмов тигър. „Имаме много истории, падали сме два пъти със скутер в Бали за два дни.“

В „Един за друг“ ситуацията, в която попадаш не е нещо, което ти се случва в живота. Поставен си под различен тип напрежение и стрес. Лично аз научих, че мога да губя“, споделя Петър.

„Като двойка не научихме нищо ново един за друг. Мисля, че го демонстрирахме и доказахме на всички зрители“

"Най-големите ни фаворити са Явор и Виктория. Ако те спечелят, ще чувстваме тяхната победа като наша. Те, и Иван и Сани, са ни сред най-близките двойки във „Вилата на любовта“. Чувстваме ги близки до нас и виждаме много прилики. И като начин на мислене, и като характери. Това е едно приятелство, което ще остане за цял живот."

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук