Двама души отпаднаха изненадващо от „Игри на волята“ тази седмица. Водещите на предаването Димо и Ралица обявиха, че предстои елиминация на двама. След първата битка отпада един, а първият се спасява. Вторият и третият ще имат втори дуел.

При първата битка отпадна Веси от племето на „Непобедимите“, а се спаси Мирослава, отново от това племе.

„Не съм разочарована от себе си. Доволна съм от представянето си. Разочарована съм от хората, с които се запознах във формата. Не обичам актьори без актьорски качества и без спортисти без спортни качества. Говоря за Елица – най-големият раздорник в това племе. Всичко им е сбъркано на тези хора. Те не са племе. Те ще са първото разформировало се племе най-вероятно“, каза Веси гневно на сбогуване.

На втория дуел се явиха Филип и Чакала, които са от племето на „Безстрашните“. Битката им бе многокомпонентна и сложна, а още от самото начало Филип водеше пред съотборника си.

Накрая с огромна преднина Филип победи Николай Чакала, който повече от три пъти се е опитвал да се добере до риалитито и най-накрая сбъдваше мечтата си с играта в него.

„Доста ми е кофти, че напускам „Игри на волята“, но се радвам, че именно Филип ме отстрани“, каза Чакалов на изпроводяк.

„Случи се това, че Филип беше по-добър от мен. Неприятно ми е, че напускам, но, ако трябваше да избирам, от кого да съм номиниран, Филип щеше да е точният човек“, каза още той.

„Чувствам се от една страна малко по-спокоен, но победата не е сладка, защото отстраних най-близкия ми човек“, каза Филип след отстраняването на своя най-близък човек в племето.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук