Сузанита май се замисля за нещо по-сериозно в отношенията с новият си приятел - шампионът по хвърляне на копие Марк Славов. Скандалната млада певица направи такова емоционално излияние, което хвърли в смут феновете й.

"Ще държа ръката ти до последния си дъх!", обеща му дъщерята на Орхан Мурад и изглежда, че връзката й със Славов става все по-дълбока. И неслучайно. Той е човекът, който е успял да я извади от дъното, на което се е намирала заради депресивните си състояния, включително  и престой в клиника за наркозависими.

"Благодаря за всичко, което имам. Благодаря, че има хора около мен, които заслужават цялата ми любов и ме даряват със същото. Благодаря, че съм тук сега, преследвайки мечтите си, заобиколена от прекрасен мъж, сплотено семейство, добри приятели и красиви мигове. И ако щастието ми в момента се дължи на трудните моменти, то благодаря и за тях.

Без тях нямаше да съм това, което съм днес. Благодаря за раните, предателствата, болката, сълзите. Заради тях сега съм по-силна от всякога. Благодаря за подкрепата ти, Марк Славов. Ти си човекът, който ми подаде ръка и ме изправи. Готова съм да държа твоята до последния си дъх. Това е само началото“, заяви Сузанита.

Отговорът на Марк Славов, който се изявява още и като музикален продуцент и рапър, е не по-малко емоционален: "Любов, честит рожден ден! Искам да ти пожелая на първо място да си ми жива и здрава, всичко останало си идва рано или късно: Винаги ще съм до теб, и в добро, и лошо, няма значение. Аз ще бъда там.

Ти изкара най-доброто в мен. Много добре знаеш, че никога не ме е интересувало хорското мнение и какво говорят и ще говорят за теб, за нас. За мен най-важно беше аз да се опозная и в теб намерих човека, който съм търсил цял живот. Оттук-нататък само мачкаме наред и нищо и никой не може да ни спре".