Маги Джанаварова, Рафи Бохосян и Борислав Захариев - Боби Турбото скочиха с дрехите в пълен басейн. Певицата бе част от звездния състав на шоуто „С Рачков всичко е възможно“ и новото предизвикателство “1D”.

До 1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри! Бонусите са важни!

Е, басейнът беше само нарисуван, но това не попречи на Маги да покаже уменията си на плувец. Или ако трябва да бъдем точни - на актриса. Тя се въплъти в ролята на отегчена майка, която предпочита да се отдаде на плажни свалки, отколкото да наглежда детето си. Докато безгрижно отпиваше от коктейла си, синът й (Рафи) почти успя да се удави в нарисувания басейн, но бе изваден от водата точно навреме от наточения спасител Боби Турбото. Финалът както се досещате бе романтичен и историята завърши идилично.

Вероятно част от почитателите на Маги Джанаварова са останали разочаровани, че "скачането" в басейна не беше по бански. Единственото, което свали от себе си предизвикателната певица, бяха убийствените й токчета...

Ако някой иска да види Маги по бански, това е лесно поправимо. В профила й в Инстаграм певицата има доста снимки, на които е на истински плажове. И те определено не разочароват...
 
Наскоро Маги Джанаварова показа изваяното си тяло и на остров Крит, където е напълно възможно да са я сбъркали с древногръцка богиня.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук