Кака Лара гостува в "Забраненото шоу" на Рачков. Темата на предаването този път е детството.

Бъзикайки се с Рачков, кака Лара разкри как той е успял да влезе с "връзки" в НАТФИЗ. 

По думите ѝ това се е случило на финала на изпитите за влизане във вуза. "Трябваше да направим по едно животно. Всеки измисляше маймуна, чапла, кое от кое по-интересно. А тоз (визирайки Рачков), измисли следното нещо", след това кака Лара започна да скача насам натам и да маха с ръце, викайки от време на време "Кац". 

Оказа се, че по този начин тя е искала да покаже, че Рачков е имитирал гларус по доста нескопосан начин и е нямало начин той да влезе в университета за актьори без връзки и с това си изпълнение. 

"Иска ми се да ми викат баба, но нямаме новина", каза още Лара.  

Кака Лара разказа още, че е успяла да си спечели мястото на водещ на "Милион и едно желания" с наглост. 

Към края на кастинга телевизионерите започнали да изброяват имена, но нейното така и не идвало. Затова тя си го изпросила с хитрост. 

Изправила се и казала: "Извинявайте, понеже искам да отида до тоалетната, ще кажете ли и моето име?". А те ѝ отговорили "Ама ние точно тебе търсим". 

Друга интересна случка, която кака Лара разказа от работата си в БНТ, е как получила писмо, в което баба била сложила два лева и молба за споменаването на името на внучето й, което е искало да гледа "Винету".

После в студиото кака Лара представи дъщерите си, които разказаха, че тя е най-страхотната майка. 

Оказа се, че днес малката дъщеря на кака Лара има рожден ден и става на цели 10 години. По случай празника Вая получи подаръци и торта. Вая бе поздравена и от двама много известни родни актьори - Ани Пападопулу и Юлиян Вергов. Двамата ѝ пожелаха да стане много добра актриса въпреки майка си.