Калин Сърменов винаги е действал в размах – и в живота, и в работата си. Всичко при него е впечатляващо, дори и колите му. Последното му лъскаво возило е ауди „Q 7” – брониран джип за 200 бона. Шефът на Сатиричния театър, когото масовата публика познава от сериала „Седем часа разлика”, фучи с возилото си из центъра на София, пише в. "Уикенд". Екранният мафиот Михаил Михаилов - Милото гордо управляваше новия си всъдеход по ул. „Раковска” и в района на НДК, а 10 минути по-късно паркира пред лукс кооперация в „Лозенец” . Там актьорът и семейството му са новодомци от няколко месеца.

Сърменов излезе от колата си само по риза. Въпреки че кварталът беше скован от минусова температура, той не даваше вид, че му е студено. Калин никога не е крил високия си стандарт на живот. Благосъстоянието му е трън в очите на някои от колегите му, които едва свързват двата края с доходите си изкуство, но в него няма нищо нередно. Милото разполага с много пари, защото години наред въртеше своя рекламна агенция. 

Доскоро Сърменов шофираше друго впечатляващо ауди - модел „А 8 Секюрити”. 

Тази му кола също беше бронирана и струваше доста. „Сменя джиповете и лимузините си като носни кърпи. Внася си ги изгодно от чужбина, кара ги малко и ги продава, след което се качва на нова кола”, коментират завистници на театралния началник в артистичните среди.