Фолк певицата Деси Слава крие кървава свада, разиграла се в края на миналата година, и то на първия рожден ден на сина й Борис. До момента случката се пазеше в дълбока тайна по молба на една от замесените ВИП дами присъствали на купона, твърди Хот нюз.

На тържеството на детето на Деси бяха поканени десетки гости, сред които и много нейни колеги, но от щастливо събитие в крайна сметка то преминало в ужасно грозен скандал. В него главно действащо лице се оказал мъжът на адашката й Десислава Стоева, известна повече като Джина Стоева. Любимият й, който според твърдения на бившата лекоатлетка - не иска да бъде намесван в публичните й изяви, този път станал главно действащо лице на купона, но, уви, в не особено добра светлина.

Гости на детското парти още разказват с адско възмущение грозното поведение на "анонимния любим" на Джина. Най-напред той се напил като кирка, а след това започнал да се заяжда наред с присъстващите. На прицел на пияния мъж се оказал и фолк певецът Джордан, който бил в компанията на Емануела. Стоевият господин започнал да обижда изпълнителя, като сред нападките наблягал на определения като "педераст мръсен". Джордан предпочел да не влиза в излишни разправии, но в един момент чашата преляла и той си тръгнал, последвала го и Емануела.

В края на февруари Ивая на Джина навърши 2 годинки. Преди да прекрачат изхода на заведението обаче били настигнати от кавгаджията, който направо се прицелил с кристална чаша в ръка в лицето на Джордан. "Чухме как нещо издрънча силно и в този момент видяхме окървавеното лице на Джордан. След това мъжът на Джина побягна, а тя вместо да провери дали всичко е наред с колегата й, напусна заведението и хвана първото такси, което минаваше. Свидетел на сцената стана и тяхното момиченце, което видимо беше изплашено много от случилото се", разказват очевидци.

Джина Стоева сдъщеричката си

През цялата вечер възлюбеният на Стоева се изявявал като пълен простак и нарушавал комфорта на всички гости. "Видимо алкохолът му е голям проблем и недоумяваме, че Джина го е довела на партито, познавайки лошото му пиянство", коментират присъствали на празненството. Младото гадже на певицата направил грозно впечатление и с опитите си да открадне от бутилките алкохол, поръчани за купона.

"На два пъти се опита да отмъкне шише уиски. Първия път братът на Благой (б.а. - бащата на Борил на Деси Слава) лично му я взе от ръцете, а следващия път се намесиха и хора от персонала на заведението", разкриват свидетели. В медийното пространство Джина Стоева твърдо отказва да назове името на таткото на първородната й дъщеря. От казаното от нея по интервюта се знае, че той внася коли от чужбина.