Съвсем малко остава до премиерата на втория турски сериал на Netflix, който ще се казва "Atiye" или на английски - "The Gift". Главната роля в него ще бъде поверена на позната актриса от други турски сериали, Берен Саат, съобщава Дарик.
 

Гледали сме Берен в сериали като "Забраненият плод", "Пепел от рози", както и "Великолепният век: Кьосем", където изигра ролята на султанката.
 
В "Atiye" Берен влиза в ролята на Атие - жена с необикновени способности, която ще се впусне в откриването и разгадаването на мистериозни тайни.
 
Покрай снимките на новия сериал обаче феновете на актрисата останаха малко озадачени. Причината - начинът, по който любимката им актриса изглежда. А именно уморена, повехнала, с бръчки и с цялостно нездрав вид.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I got your doll tonight @aykutcomertcom #thisdollinspiredaykutforourvideo #aykutavideomuzicinilhamverenbebek

A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat) on


 
Берен е изключително активна в Instagram, но сравнително рядко качва свои селфита. Последният филм, в който се снима, пък е "Великолепният век" от 2016 г.
 
Именно начинът, по който изглежда, стана повод отново турските медии да афишират слуха за раздялата между Берен и съпруга ѝ Кенан Доули.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#work

A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat) on


 
Даже този път има и посочен период, от който не са заедно - 7 месеца.
 
Но жълтите новини в Турция са нещо обичайно. Така например Берен „беше бременна“ десетки пъти от 2014 г. насам, когато се ожениха с Кенан.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here is my new @directmessagesw bikini,thanks a lot to my talented friend @denizmarsan #directmessage_sw #summer19

A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat) on


 
Някои фенове на актрисата просто констатират, че Берен не прибягва до употребата на филтри в социалните мрежи - нещо, модерно и у нас. Други пък напомнят, че тя имаше сериозен проблем с алкохола преди време и това неминуемо дава отражение върху лицето ѝ.