Токов удар потопи в мрак предсватбеното тържество на Фики Стораро и годеницата му Гюлджан край астрономическата обсерватория на Шуменското плато. Докато всички се чудеха какво става и се опитваха да си светят с телефоните, ромската фолкдива Бони взе нещата в свои ръце и с помощта на няколко инструмента, за които не трябва електричество успя да върне градуса на купона.
 Фики и баща му Тони Стораро събраха на маса близо 500 души приятели по двоен повод - рождения ден на стария Стораро и къната (годежа) на младия, който си е избрал за жена хубавицата Гюлджан. Гостите обаче се увеличиха двойно заради още ок.500 правостоящи фенове на музикалната фамилия, дошли от града пеш и с таксита да видят своите идоли. Изпълнителят на "Is this love" пристигна на платото с файтон с два коня в цвят апалуза. Много преди горе се качи Бони, даже свекърът Стораро дойде след нея. Пак преди свекъра Бони поздрави младите, когато файтонът им завъртя между шатрите и си направи серия селфита с тях.Гюлджан пристигна на къната си с резедава рокля, а както повелява традицията на къна геджеси - вечерта на къносването, която прилича на моминското парти в западната култура, до полунощ годеницата на Фики смени 7 различни тоалета.В началото с лели на двете фамилии Гюлджан се качи на дансинга пред сцената за бавен кючек, а после изтанцува и една балада с годеника си. В един момент докато слънцето още печеше явно и стана лошо и Фики елегантно я изведе зад сцената, където я напръска с вода.Уединяването беше съпроводено от шушукания дали избраницата на Фики не е в положение, но след завръщането и при гостите темата беше забравена. Сватбата на младия Стораро и Гюлджан е насрочена за 11 октомври, избрано е и мястото - хотел "Маринела", научи "Монитор".
Специални гости на масата на Тони Стораро и сина му бяха турската мегазвезда Дженгиз Куртоглу, който не спря да снима възторжено с айпада си.Лайфовете бяха забранени, а охрана следеше до мястото на купона да не се промъкнат журналисти. Куртоглу попя на гостите, а заедно с него искрено се забавляваше, танцуваше и снимаше селфи след селфи и съседката му по стол - македонската изпълнителка на ромски песни Джансевер Далипова. Тамада на цялата компания обаче си беше Бони, която първа поздрави младите с народната песен "Първом първом".После подхвана и някаква балада, а в небето лумна 15-минутна заря и точно тогава в 21.56 угасна тока за около половин час. Под шатрите на фамилия Стораро бяха още Славка Калчева, както и победителят в турското издание "Поп стар" Исмаил.

 
 

Източник: "Монитор"