Гримьорът с поразяващата уста Валентин Кулагин призна, че отново би застанал пред телевизионна камера, но този път – за да води собствено предаване. „Това, в което съм най-добър, е да правя шоу. Разбира се – поканата трябва да е финансово подплатена“, откровен е коафьорът, който преди седмица напусна „Вип Брадър“ като един от най-скандалните участници за сезона, пише "Монитор".

Категоричен е, че не би се върнал отново в къщата на Големия брат, тъй като на терен бил подложен на физически тормоз.

Видяха, че не могат да ме сломят психически и започнаха да ме атакуват на физическо ниво, казва Кулагин пред dir.bg. По думите му, инициатор на агресията бил Петко, а най-“злобен“ в коментарите си  бил Наско Колев. „Той по принцип е такъв - изнервен и озлобен от безпаричие, от това че живее с майка си и баща си в провинцията, от съсипаната си кариера на рапър и продуцент, от това че го изгониха и двете жени, които му проправяха път в музикалните среди“, не пести отново оценката си гримьорът, който съвсем скоро ще отпътува към Дубай за следващ професионален ангажимент. „Там работя по това време на годината. Сега там започва сезонът на булките и в салона, в който работя, ме очакват“, обяснява той.

Противно на зрителския вот, според който 71% от феновете на Брадъра гласували за изгонването на Кулагин от шоуто, той попада единствено на положителни отзиви след напускането на Къщата. „Навън ме приемат като герой. Единствените негативни мнения за мен засягат моята сексуалност - обидите са от такъв характер, а не относно поведението ми в шоуто. Там аз си свърших моята работа перфектно - свалих маските на много хора. Единствено не ми стигна времето за Лора Караджова и Стефан“, отсича още гримьорът, който вече се закани, че ще изправи пред съда Ваня Костова и Веселин Плачков.