Лейди Гага е показала пикантни кадри, направени за популяризиране на собствената й марка козметика HAUS Laboratories, която се произвежда без тестване върху животни.

На една от фотографиите 34-годишната певица позира топлес, като е застанала на колене и е затворила очите си.Изпълнителката на хита Shallow е прикрила голия си бюст с дълги къдрици и е заела поза, която дава възможност да се оцени нейната фигура. Разголената визия на Лейди Гага е допълнена от татуировки, блестящи устни и пухкави мигли.

„Времето може да се охлади, но ние ще вдигнем градусите малко“, гласи надписът под снимката, публикуван в профила на марката в Instagram.

Певицата наистина е успяла да повиши температурата с горещите кадри. Феновете отбелязват, че обичат промените в стила на Лейди Гага, който става все по-съблазнителен."О, боже, това  е прекалено горещо за мен", "Най-красивата", "Тя е просто съвършена", пишат поклонниците в мрежата.Лейди Гага е американска певица, автор на песни, продуцент, филантроп, дизайнер и актриса, която спечели Оскар за най-добра песен във фирма "Роди се звезда". През май 2020 г. изпълнителката издаде шестия си студиен албум, Chromatica.

Превод и редакция: БЛИЦ